Om K. H. Hansen

 

Jag är född och uppvuxen på Söderjylland i Danmark. Tidigt i livet blev jag medveten om att jag var annorlunda. Jag visste intuitivt saker om människor, och när jag sa vad jag visste var detta inte alltid uppskattat.

Det ledde till att jag hamnade på barnhem och sen i fosterhem hos ett klokt gammalt par som hjälpte och vägledde mig. Mannen var smed på godset Schackenborg och kvinnan var klok och vidsynt med djupa kunskaper om växter och dess betydelse för människan. Hon lärde mig om dess helande verkan på kropp och själ.

Jag har fortsatt att leta kunskap om växter och dess helande kraft hos naturbefolkningar världen över. I två år bodde jag hos en indianstam i Peru och lärde mig mycket om deras metoder för helande.

 

 

"Jeg Erkender Stark Universums Storhet"

Knyid Hansen

Referenser

 

"Knyid är en trevlig och förtroendeingivande person. Han har tillägnat sig kunskap som sträcker sig från kulturfolkens nedärvda metoder till den medicinska kunskap vi har idag. Knyid är en 'naturdoktor' som förenar gamla kulturers klokskap med den moderna läkekonsten."

Lennart Brunander, bonde, ledamot i kommunfullmäktige i Mark, Sätila

 

"Jag har varit på behandlingar hos Knyid Hansen som har hjälpt mig på många att lära känna och läka mig själv till både kropp och själ. Jag vill beskriva Knyid som en stor människokännare och healer. Han har en stor förmåga att genom olika naturbehandlingar, örter och samtal få min egen syn på mig själv som människa att bli sannare och klarare. Han delar dessutom med sig av sina egna livserfarenheter och enligt mig är han en naturdoktor utöver det vanliga."

Pat Johansson Einemo, förskollärare, Mjöbäck

 

"'Ensam är stark. Ensam ska jag klara allt.' Efter detta har jag levt hela mitt liv. Knyid du har hjälpt mig att öppna mina sinnen, och visat mig att det finns så mycket mer. Trygghet, Kärlek och ett helt Universum, som finns där bara för mig, och alla andra. Jag är stark i mig själv, men Ensam är bara Ensam. Jag lär mig av dig varje dag. Tack för att du alltid kommer att finnas."

Susanne Larsson, sjuksköterska, Helsingborg

 

"Efter flera års värk i axlarna med bl.a. 5 mån sjukskrivning har jag nu blivit besvärsfri efter behandling av Knyid Hansen."

Kaj Brorsson, snickare, Mjöbäck

 

Det bekræftes hermed at Knud H. har medvirket på tv-programmet ”Lad os nu lige se”, som Danmarks Radio sendte fra Jakob Haugaards vandtårn i Malling. Knud H. fandt historier i lokalområdet, vurderede dem og bragte de ting videre der kunne have tv-interesse.

Knuds store sociale engagement og menneskekendskab gjorde, at vi havde stor gavn at Knuds arbejde. Hans respekt for den enkelte menneske, har været drivkraften i de historier vi har kunnet bringe på tv.

Knuds gik ind i redaktionarbejdet med stor iver og et positivt og humoristisk livssyn, der gjorde mange daglige rutiner til den rene leg.

Jag er sikker på att Knud H. vil være en gevinst i ethvert job, der har noget med mennesker at gøre, og jeg giver ham hermed mine varmeste anbefalinger.

Tom Fiske, produktionsleder, Danmarks Radio

Flygsnäs Naturdoktor
Flygsnäs Naturdoktor logo Flygsnäs Naturdoktor
Flygsnäs Naturdoktor